Cégünk bemutatása

Engedje meg, hogy társaságunkról, a Testőr-Audit Kft.-ről röviden tájékoztassam Önt. A Testőr-Audit Kft. 2005. február 24-én alakult meg, a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft.-ből történő kiválással. A jogelőd, amely alapító tagja a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálati Szövetségnek, az IBBSA-nak, jelentős hazai- és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, mivel 1990-ben az első vagyonvédelmi cégek között alakult meg.
 
A Testőr Kft. 1990. óta végzi biztonságszolgálati tevékeny-ségét. Az elmúlt évek során a hazai biztonságszolgálati piac első tíz cége között sikerült elismert és biztos pozíciót kivívni magunknak. Megrendelőink a maguk szakterületén nagy tekintélyű vállalkozások, együttműködésünk általában tartós jellegű.
 
A Testőr-Audit Kft. fő tevékenysége vagyonvédelmi auditok szolgáltatása. Megbízásaink döntő többségét az auditálás teszi ki, emellett azonban folyamatosan végzünk biztonsági szaktanácsadást- és belső ellenőrzést, valamint operatív ellenőrzéseket az ország egész területén. 
 
Társaságunk a védelmi átvilágítás terén piacvezető pozíciót tölt be. Partnereink között megtalálható a Budapesti Közlekedési Részvénytársaság, illetve multinacionális tár-saságok, építőipari és logisztikai társaságok, a mellékelt referencialista szerint.
Az általunk végzett szolgáltatás stratégiai eszközként alkalmazható, - mivel felülvizsgálatainkról részletes jelentést készítünk, - melynek alapján menedzsmenti intézkedések realizálódnak. Példaként említjük egyik felülvizsgálatunkat, melynek eredményeként éves szinten 176 400 € költség megtakarítás volt elérhető.
 Az audit célja megbízható információ biztosítása a me-nedzsment részére a vagyonvédelem felülvizsgálata alapján, továbbá annak vizsgálata, hogy az alkalmazott védelmet hatékonyan és eredményesen alakították ki, érvényesül-e a társasági érdek, a védelem elősegíti-e a veszteségek, károk minimalizálását.  
A Testőr-Audit Kft. Minőségirányítási rendszere
 
A TESTŐR-AUDIT Kft. bevezette és folyamatosan alkalmazza a vagyonvédelmi audit szolgáltatás terén a minőségirányítási rendszert, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek. Ajánlatunkhoz csatoljuk a CERTOP Kft. tanúsítványát.
A Testőr-Audit Kft. Vezető tisztségviselői
 
 
Kelemen István
Ügyvezető
 
Janiszewski Tibor
Ügyvezető
 
 
Páll Tibor
Ügyvezető
 
A hazai biztonságszolgálati cégek körében specifikusnak számít, hogy a Testőr-Audit Kft. vezetősége reprezentálja egyúttal a teljes tulajdonosi kört is, a társaság vezető tisztségviselői azonosak a Testőr Kft. vezetőivel.  
 
A vagyonvédelemi audit szolgáltatás feladata
 
A szolgáltatás fő feladata a vagyonvédelem átvilágítása, a védelmi helyzet felmérése, a védelmi rendszer és környezet elemzése, a védelmi intézkedések és azok végrehajtásának értékelése, a védelmi hatékonyság matematikai modell alapján történő meghatározása, a biztonságvédelmi szint felmérése, problémák feltárása, védelmi javaslat kidolgozása.

 A vagyonvédelmi audit, mint a biztonsági menedzsment eszköze, komplex felülvizsgálati módszerek alkalmazásán alapuló, az ellenőrzésnek és felülvizsgálatnak azon folyamata, melynek során a vizsgált rendszert elemeire bontjuk, külön-külön megvizsgálva az elemeket és az azokra ható tényezőket védelmi szempontból. 

Az audit végrehajtása a hazai és a nemzetközi előírások figyelembevételével történik, melynek során a célkitűzések realizálása érdekében az Auditáló szakértők a titoktartás szabályainak szigorú betartásával végzik tevékenységüket

Főoldal|Cégünkről|Referenciák|Szolgáltatások|Kapcsolat|Linkek|Aktualitások|Galéria